Introducció itinerar de Montjüic

dijous, 12 de juny del 2008

El dijous 5 de juny teniem que fer l'itinerari sobre Montjüic. La Carme, l'Alba i la Judith del grup 12 vam quedar a la parada del tram de Pont d'Esplugues a les 8:45h. ja que teniem que estar allà a les 9:15h. Vam fer trasbord a Palau Reial i vam agafar el metro Línea 3 fins a plaça Espanya, on ens esperaven la Mireia, la Lorena, la Rocio, la Raquel i l'Andrea juntament amb els profesors. Vam començar a caminar cap a la font màgica, i vam contestar unes preguntas fent unes fotografies a unes escultures d'uns deus grecoromans.
Quan vam arribar a Caixa Fòrum, vam contestar més preguntes i vam començar a buscar al faune que estava amagat, segons els profesors. Després vam anar al Palau Nacional i ens vam donar uns folletons amb els diferents tipus de pintures i escultures que les posarem en una pàgina apart.
Tot seguit vam anar pujant cap a l'Estadi Olímpic de Montjüic i de camí anavem buscant el faune, que per cert, el vam trobar. Quan vam arribar ja hi era tothom incluint els professors i vam contestar unes poques pregunts. Més tard vam anar al teatre Grec i a la Fundació Miró on s'acabava l'itinerari d'avui.

 
Grupo 13 - Templates para novo blogger