Anecdotari

dijous, 12 de juny del 2008

Aquí explicarem coses extranyes que ens van pasar els dies que vam estar fent el crèdit per Barcelona.
El primer dia, l'Eixample, només ens va pasar una cosa que va ser que quan anavem a entrar a la Pedrera, com erem un grup d'estudiants ens deixaven pasar sense fer cua, i un senyor francés al principi de tota la cua, i cuan anavem a pasar no ens deixava. Ens va dir que no, que no i es va posar a cridar fent força amb els braços perque no poguessim pasar. La Esperanza va intentar parlar amb ell en francés però va ser inùtil ja que l'home és negava a escoltar-nos. Al final vam passar però no va ser fàcil.

Al barri gòtic, ens van pasar més coses que a l'Eixample.
Primer de tot vam arribar i els profesors van pasar llista i vam començar a fer l'itinerari.
Pasada una o dos hores, estavem sentades al bord d'una tenda per descansar una mica i apuntar unes preguntes que es feien allà. De sobte un home gran amb un barret vermell i una bata blava a conjunt amb els pantalons llargs, va ficar el cap entre nosaltres i va dir: "A.. a.. analfabetas". No sabiem com reaccionar i ell tot decidit s'en va anar, però la Lorena cridant va dir:
- Como que analfabetas?
I ell, sense vegonya, ens va manar silenci i ens va fer un gest volguen dir que ens pegaria pam pam al cul. Jajajaja vam riure tan...
Més tard, vam arribar a una plaça on hi havia una font i uns bancs. Ens vam sentar per descansar una estona i al nostre costat i havien uns nois joves que eren francesos. De cop i volta van començar a parlar amb la Judith, la Lorena i la Mireia, i els hi van preguntar el nom. Vam despedir-nos d'ells, però ens van començar a seguir i a dir en francés que volien un petò de la Judith. No sabiem que fer i vam començar a correr, jajajaja. Ens els vam trobar més d'una vegada mentre anavem fent l'itinerari, i quan ens veien, es reien i ens senyalaven.
Després més tard, cuan estavem anant cap a una iglesia per buscar informació, abans d'entrar, un home gran ens va parar i ens va començar a parlar de Déu. Dient que deu no ens castigava però que no ens perdonava, i molts coses més que jo no vaig poder entendre.
Crec que no va pasar res mes.

El dia de les rambles, quan vam arribar i els profesors estavan apuntan si haviem arribat o no, un home s'ens va apropar i ens va dir a totes:
- Oíga una pregunta, que por casualidad no habrá una manifestación de lesbianas? Es que como veo a tantas chicas..
Ens vam quedar al·lucinades, i vam començar a riurens. Després s'en va anar.
Després cuan ya era més tard, vam entrar a una iglesia per preguntar unes coses i vam anar a parlar amb una senyora gran que estava venen veles a dins. Cuan vam entrar, ens va mirar i ens va dir:
- Ya podrias venir desnudas directamente no?
Anavem amb una samarreta de tirants i faldilla o pantalons pirates. Vam començar a discutir, bueno no tan però vam dir que era estiu i que feia molta calor, llavors ella ens va dir que un dia el cura va fer fora a unes noies perque anaven com anavem nosaltres i que tinguessim conta, després de parlar molta estona d'això ens va ajudar.

 
Grupo 13 - Templates para novo blogger